BNSSG Së bashku më të shëndetshëm

Ngjarje

Në këtë faqe do të gjeni informacione rreth ngjarjeve më të shëndetshëm së bashku që po ndodhin në zonën e Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire.

Nëse dëshironi të bashkoheni në ndonjë nga takimet tona publike, ju lutemi na kontaktoni duke na dërguar email të paktën dhjetë ditë përpara mbajtjes së takimit, kështu që mund të merren masa.

Na kontaktoni

Ju lutemi vini re: Nëse keni një pyetje të lidhur me simptomat e koronavirusit, testimin dhe udhëtimin, ju lutemi referojuni më të fundit Udhëzimi i qeverisë para se të kontaktoni.

Qershor 05

Përmirësimi i rezultateve për personat autikë dhe personat me aftësi të kufizuara në të mësuar – kërkohen pikëpamjet e stafit të vijës së parë

A punoni me njerëz autikë ose njerëz që kanë aftësi të kufizuara në të mësuar në Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire? Ne duam të dëgjojmë nga ju!

05 2024 qershor - 10:00 am-12: 00 pasdite
Përmirësimi i rezultateve për personat autikë dhe personat me aftësi të kufizuara në të mësuar – kërkohen pikëpamjet e stafit të vijës së parë
prill 13

Ngjarja e Karrierës së Infermierisë

A jeni një infermiere e regjistruar në kërkim të mundësisë suaj të ardhshme të karrierës? Apo një infermiere e sapokualifikuar që kërkon të fillojë karrierën tuaj në NHS?

Ejani së bashku në Eventin e Karrierës Infermierore më të shëndetshëm së bashku dhe takoni një sërë punëdhënësish të cilët do të jenë të disponueshëm për të diskutuar aspiratat dhe qëllimet tuaja të karrierës, dhe mënyrën më të mirë për të hyrë në gamën e plotë të mundësive potenciale të disponueshme brenda Bristol, North Somerset, South Gloucestershire, Bath dhe North East Somerset dhe Wiltshire.

Bashkia, College Green, Bristol, BS1 5TR
13 prill 2024 - 9:30 am-2: 00 pasdite
Ngjarja e Karrierës së Infermierisë