BNSSG Së bashku më të shëndetshëm

Përmirësimi i rezultateve për personat autikë dhe personat me aftësi të kufizuara në të mësuar – kërkohen pikëpamjet e stafit të vijës së parë

A punoni me njerëz autikë ose njerëz që kanë një paaftësi të të mësuarit në Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire?

Dëshironi që më shumë njerëz autikë dhe njerëz me aftësi të kufizuara në të mësuar të marrin shërbime në shtëpi dhe në komunitetet e tyre, sesa në spital?

A keni ide se si mund të reduktojmë pranimet e papërshtatshme të shëndetit mendor për njerëzit autikë dhe njerëzit me aftësi të kufizuara në të mësuar?

Atëherë duam të dëgjojmë nga ju!

Sistemi ynë i Integruar i Kujdesit, më të shëndetshëm së bashku, po punon për të reduktuar numrin e pranimeve të papërshtatshme të shëndetit mendor për njerëzit autikë dhe njerëzit me aftësi të kufizuara në të mësuar në zonën tonë lokale.

Ne do të mbajmë tre seminare online përmes Microsoft Teams për të dëgjuar pikëpamjet e stafit lokal të vijës së parë:

  • E mërkurë 5 qershor, ora 10:11 – XNUMX:XNUMX
  • E martë 11 qershor, ora 11:12 – XNUMX:XNUMX
  • E enjte 20 qershor, ora 10:11 – XNUMX:XNUMX

Për të mësuar më shumë dhe për të rezervuar vendin tuaj në një seminar, vizitoni Rrobaqepës i biletave.