BNSSG Së bashku më të shëndetshëm

Ngjarja e Karrierës së Infermierisë

Eksploroni mundësitë e karrierës së infermierisë brenda Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire.


Data: E shtunë 13 prill 2024

Ora: 9:30 paradite - 2 pasdite

Rental: Bashkia, College Green, Bristol, BS1 5TR

A jeni një infermiere e regjistruar në kërkim të mundësisë suaj të ardhshme të karrierës? Apo një infermiere e sapokualifikuar që kërkon të fillojë karrierën tuaj në NHS?

Ejani së bashku në Eventin e Karrierës Infermierore më të shëndetshëm së bashku dhe takoni një sërë punëdhënësish të cilët do të jenë të disponueshëm për të diskutuar aspiratat dhe qëllimet tuaja të karrierës, dhe mënyrën më të mirë për të hyrë në gamën e plotë të mundësive potenciale të disponueshme brenda Bristol, North Somerset, South Gloucestershire, Bath dhe North East Somerset dhe Wiltshire.

Regjistrohuni për këtë ngjarje në Ticket Tailor