BNSSG më e shëndetshme së bashku

Organizatat NHS, autoritetet lokale dhe partnerët e komunitetit në Sistemin tonë të Integruar të Kujdesit po punojnë së bashku për t'u kujdesur për ju dhe për t'ju ndihmuar të shëroheni në shtëpi kur nuk keni më nevojë për kujdes spitalor. Ne e quajmë këtë qasjen tonë 'Home First'.

Pse në shtëpi i pari?

Home First ju mundëson të shëroheni më shpejt pas një sëmundjeje ose qëndrimi në spital në një vend që është i njohur për ju – shtëpia juaj ose vendi i zakonshëm i banimit.

Ne e dimë se njerëzit shërohen më shpejt në shtëpi, sesa në një spital të ngarkuar. Ata kanë prirjen të flenë më mirë dhe të kenë një pikëpamje më pozitive, me rehatinë në shtëpi dhe familjen, miqtë ose kujdestarët aty pranë.

Qëndrimi në spital për më shumë se ç'është e nevojshme mund të çojë në pakësimin e pavarësisë, rritjen e humbjes së muskujve dhe rrezikun e infektimit. Largimi kur nuk keni më nevojë për kujdes spitalor liron edhe shtretërit për njerëzit që kanë nevojë për to.

Së bashku me partnerët tanë të komunitetit, ne mund t'ju mbështesim për t'u kthyer në vendin tuaj të zakonshëm të banimit nëpërmjet shërbimeve tona më poshtë.

NHS@Home

NHS@Home ofron kujdesin shëndetësor NHS në shtëpinë tuaj ose në vendin normal të banimit, në vend se në spital. Shërbimi përdor një përzierje telefonatash dhe video telefonatash, vizitash ballë për ballë nga profesionistët e kujdesit shëndetësor dhe monitorim në distancë nëpërmjet teknologjisë dixhitale për të mbështetur shërimin tuaj.

NHS@Home

Shtegu yt për në shtëpi

Disa njerëz janë mjaft mirë për t'u larguar nga spitali, por kanë nevojë për mbështetje shtesë ndërsa vazhdojnë të shërohen. Ka një sërë mënyrash të ndryshme se si mund të mbështeteni kur largoheni nga spitali, të njohur si 'shtigje'. Ekipi që kujdeset për ju do të shqyrtojë nevojat dhe rrethanat tuaja individuale për të ndihmuar në identifikimin e cilës rrugë është e drejtë për ju.

Shtegu yt për në shtëpi

Për profesionistët e shëndetësisë dhe kujdesit dhe partnerët

Shih shkarkimin tonë për të vlerësuar faqet për më shumë informacion për të mbështetur kolegët dhe partnerët.