BNSSG Së bashku më të shëndetshëm

Duke u kujdesur për mirëqenien tuaj

Mësoni rreth burimeve të shëndetit dhe mirëqenies, të disponueshme falas për njerëzit që jetojnë në Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire. Këto variojnë nga idetë për të lënë duhanin, për të humbur peshë dhe për të trajtuar çështjet e shëndetit mendor.

Informacion në gjuhë të ndryshme

Vizioni i 'Të ndihmojmë të planifikosh shëndetin dhe mirëqenien tënde - 10 mënyra për të qëndruar mirë' fletëpalosje është në dispozicion në gjashtë gjuhë të ndryshme si një version PDF dhe një audio.

Këto gjuhë janë Arabisht, Mandarin, Polonisht, Rumanisht, Somalisht, Urdu.

Ju ndihmojmë të planifikoni shëndetin dhe mirëqenien tuaj – 10 mënyra për të qëndruar mirë

Feedback

Ju mund të jeni drejtuar në këtë faqe duke përdorur një kod QR të printuar në një nga fletëpalosjet tona. Nëse dëshironi të jepni ndonjë koment për broshurën ose këtë faqe interneti, do të na ndihmonte vërtet të zhvillojmë informacionin e disponueshëm. Ju lutemi na kontaktoni duke përdorur formularin e mëposhtëm.

Z-Card Feedback
i parë
i fundit