BNSSG më e shëndetshme së bashku

Informacion mbi vaksinimin

Informacion rreth vaksinimit në Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire, duke përfshirë:

  • Si të merrni vaksinat tuaja të gripit sezonal dhe Covid-19
  • Çfarë vaksinimi keni të drejtë të bëni
  • Si të kontrolloni të dhënat tuaja të vaksinimit
  • Si të kapësh çdo vaksinim që mund të kesh humbur?
  • Informacione të besueshme për vaksinat.
  • Udhëtimi jashtë vendit

Na kontaktoni

Nëse keni një pyetje urgjente rreth vaksinimit në Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire, ju lutemi kontrolloni korrespondencën tuaj për detajet e kontaktit ose dërgoni email ekipin tonë të programit të vaksinimit në bnssg.massvaccination@nhs.net

Na ndiqni në rrjetet sociale

Twitter: @HTBNSSG
Facebook: @BNSSGICB
Instagram: @bnssg_ccg