BNSSG më e shëndetshme së bashku

Informacion mbi vaksinimin

Informacion rreth vaksinimit në Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire, duke përfshirë:

  • Si të merrni MMR, gripin sezonal dhe vaksina të tjera
  • Çfarë vaksinimi keni të drejtë të bëni
  • Si të kontrolloni të dhënat tuaja të vaksinimit
  • Si të kapësh çdo vaksinim që mund të kesh humbur?
  • Informacione të besueshme për vaksinat.
  • Udhëtimi jashtë vendit

Fushata aktuale e vaksinimit Covid-19 tani ka përfunduar, që do të thotë se vaksinimet Covid-19 nuk janë më në dispozicion për momentin. Megjithatë, individët që janë të sapo-imunizuar mund të jenë ende të pranueshëm për vaksinimin Covid-19. Kjo mund të përfshijë njerëzit që kanë transplante të palcës së kockave, dhe ata që marrin terapi CAR-T për disa kushte, të cilët mund të kenë humbur kujtesën imunologjike nga vaksinimi i marrë para trajtimit dhe zhvillimit të gjendjes në themel. Nëse jeni në dyshim, ju lutemi kontaktoni praktikën tuaj gp për këshilla.

Na kontaktoni

Nëse keni një pyetje urgjente rreth vaksinimit në Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire, ju lutemi kontrolloni korrespondencën tuaj për detajet e kontaktit ose dërgoni email ekipin tonë të programit të vaksinimit në bnssg.massvaccination@nhs.net

Na ndiqni në rrjetet sociale

Twitter: @HTBNSSG
Facebook: @BNSSGICB
Instagram: @bnssg_ccg