BNSSG Së bashku më të shëndetshëm

Vaksinimi kundër Covid-19

Informacioni më i fundit mbi vaksinimin Covid-19 në Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire, duke përfshirë informacionin mbi fushatat më të fundit, mënyrën e vaksinimit dhe pyetjet dhe përgjigjet e bëra shpesh.

Nga 15 prilli 2024, NHS do të fillojë të ofrojë një vaksinim sezonal të pranverës Covid-19 për njerëzit në rrezik më të lartë nga një infeksion Covid. Kjo perfshin:

  • të rriturit e moshës 75 vjeç e lart deri më 30 qershor 2024
  • banorët në shtëpitë e kujdesit për të rriturit deri më 30 qershor 2024
  • personat e moshës 6 muajsh e lart të cilët kanë një sistem imunitar të dobësuar rëndë për shkak të kushteve të caktuara shëndetësore

Për më shumë informacion se kush ka të drejtë për një vaksinim këtë pranverë, ju lutemi shihni tabelat 3 dhe 4 në Libri i Gjelbër i NHS Covid-19.

Na kontaktoni

Nëse keni një pyetje urgjente në lidhje me vaksinimin Covid-19 në Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire, ju lutemi kontrolloni korrespondencën tuaj për detajet e kontaktit ose dërgoni email ekipit tonë të programit të vaksinimit në bnssg.massvaccination@nhs.net

Na ndiqni në mediat sociale

Twitter: @HTBNSSG
Facebook: @BNSSGICB
Instagram: @bnssg_icb