BNSSG Së bashku më të shëndetshëm

Regjistrohu në buletinin tonë

Buletini ynë mujor është i mbushur me lajme për shëndetin dhe kujdesin nga i gjithë rajoni, duke përfshirë njoftime për shëndetin publik, konsultime, punë lokale dhe lajme se si po përmirësojmë shërbimet.

Ju lutemi abonohuni duke plotësuar formularin e mëposhtëm. Ju mund të çregjistroheni në çdo kohë.

Regjistrimi në buletin

Regjistrimi në buletin