BNSSG më e shëndetshme së bashku

'Cookies' janë skedarë të vegjël teksti që ruhen nga shfletuesi (p.sh. Internet Explorer ose Safari) në kompjuterin ose celularin tuaj. Ata lejojnë faqet e internetit të ruajnë gjëra të tilla si preferencat e përdoruesve. Ju mund të mendoni për cookies si duke siguruar një 'kujtesë' për faqen e internetit, duke i mundësuar atij të njohë një përdorues dhe të përgjigjet në mënyrë të përshtatshme.

Faqet e vizituara në këtë faqe interneti mund të prodhojnë cookies Analytics.

Cookies analitike

Çdo herë që një përdorues viziton uebsajtin tonë, softueri i web analytics i dhënë nga një palë e tretë gjeneron një kuki anonime analitike. Këto biskota mund të na tregojnë nëse e keni vizituar apo jo faqen më parë. Shfletuesi juaj do të na tregojë nëse i keni këto biskota, dhe nëse jo, ne gjenerojmë të reja. Kjo na lejon të ndjekim se sa përdorues individualë unik kemi, dhe sa shpesh e vizitojnë faqen. Ne e përdorim këtë informacion për të përmirësuar faqen.

Cookies analitike janë përdorur vetëm për qëllime statistikore.

Biskotat që përdorim

Duke fikur biskotat

Zakonisht është e mundur që shfletuesi juaj të ndalojë pranimin e cookies, ose të ndalojë pranimin e cookies nga një uebsajt i veçantë. Nëse ju pengoni shfletuesin tuaj të pranojë cookies nga ne atëherë përvoja juaj e faqes mund të ndikohet.

Shfletuesit modernë ju lejojnë të ndryshoni rregullimet e kukive. Këto rregullime zakonisht do të gjenden në menunë 'opsione' ose 'preferenca' të shfletuesit tuaj. Për të kuptuar këto rregullime, lidhjet e mëposhtme mund të jenë të dobishme.

Më shumë informacion rreth biskotave