BNSSG më e shëndetshme së bashku
Ne po punojmë shumë për t'i mbajtur pacientët të sigurtë gjatë grevave të planifikuara
Veprimi industrial

Mirëseerdhët në një vend më të shëndetshëm së bashku

Ne jemi Sistemi i Integruar i Kujdesit (ICS) për Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire. Ne punojmë për të përmirësuar shëndetin dhe mirëqenien tuaj, për të zvogëluar pabarazitë dhe për të ofruar shërbime të integruara për një milion njerëz që jetojnë në zonën tonë lokale.

Zbulo se çfarë bëjmë.

Imazhi i një ambulance dhe shkresave të triimit të ambulancës.
GP duke dëgjuar rrahjet e zemrës së një fëmije me stetoskop. Fëmija është ulur në gjunjë prindërit e tyre.