BNSSG më e shëndetshme së bashku

Çfarë është më e shëndetshme së bashku?

Healthier Together është emri që i është dhënë sistemit tonë të kujdesit të integruar Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire.    Gjeni këtu një hyrje në Sistemin e Integruar të Kujdesit BNSSG

Sistemi i Integruar i Kujdesit (ICS) është i përbërë nga dhjetë organizata partnere, duke përfshirë tre Autoritetet Lokale në zonën tonë, Trustet NHS, Bordi i ri i Integruar i Kujdesit dhe ofruesit e komunitetit dhe Praktikës së Përgjithshme.

Ligji për Shëndetin dhe Kujdesin zyrtarizoi rregullimet e reja për të siguruar që ICS-të u bënë njësi statutore në korrik 2022. Kjo masë na jep mundësinë të ndërtojmë mbi sukseset e partneritetit tonë deri më sot dhe të përshpejtojmë përparimin në emër të njerëzve dhe komuniteteve që u shërbejmë.

Së bashku, ne do të punojmë për të përmirësuar shëndetin dhe mirëqenien, për të zvogëluar pabarazitë, dhe për të ofruar shërbime të integruara për një milion njerëz që jetojnë në Bristol, North Somerset dhe Gloucestershire Jugore.

Zbuloni më shumë se si është strukturuar Sistemi i Integruar i Kujdesit dhe kush po e udhëheq atë në faqen tonë të Udhëheqjes.

Zbulo më shumë rreth udhëheqjes sonë
0
Punonjës
0
Organizatat
0
Vegim

Si funksionon NHS në Angli dhe si po ndryshon?

Luaj video