BNSSG Së bashku më të shëndetshëm

Lajme

Lexoni të gjitha lajmet tona më të fundit mbi zhvillimet, ngjarjet dhe përditësimet e shërbimeve lokale.

Projektet e recetave sociale fitojnë çmime kombëtare

Dy projekte të recetave sociale në Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire kanë fituar çmime prestigjioze kombëtare në Social Prescribing Awards 2024.

11 korrik 2024
Projektet e recetave sociale fitojnë çmime kombëtare

Inovoni më të shëndetshëm së bashku drekën e qershorit dhe mësoni

Sesioni i drekës dhe mësimit të këtij muaji u organizua nga Tim Keen, Drejtor i Asociuar i Strategjisë, Strategjisë Klinike dhe Partneriteteve në North Bristol Trust. Jane Stokes, Shef i Suksesit të Klientit në Mymhealth diskutoi faktorët sistematikë që ndikojnë në sjelljet e lidhura me shëndetin dhe se si inovacioni mund të promovojë stile jetese më të shëndetshme.

27 2024 qershor
Inovoni më të shëndetshëm së bashku drekën e qershorit dhe mësoni

Ngjarja e komunitetit me interes: Mënyra inovative për të përmirësuar aksesin në shërbime

Takimi i parë personal i komunitetit të interesit të Innovate Healthier Together Fellowship u zhvillua më 19 qershor në Futurespace, UWE Frenchay Campus. Sesioni u drejtua nga një prej anëtarëve tanë Themelues, Marc Griffiths, Zëvendës Kancelar për Shëndetin në UWE, dhe u fokusua në temën 'të rinovojmë mënyrat për të përmirësuar aksesin në shërbime'.

27 2024 qershor
Ngjarja e komunitetit me interes: Mënyra inovative për të përmirësuar aksesin në shërbime

Vaksinimi i rimbushjes së pranverës Covid-19 përfundon më 30 qershor – kanë mbetur edhe dy javë për të vazhduar

Deri më 30 qershor, NHS po ofron vaksina kundër Covid-19 për njerëzit që janë në rrezik të shtuar të sëmundjes serioze nga virusi – duke përfshirë ata të moshës 75 vjeç e lart (deri më 30 qershor 2024), njerëzit që jetojnë në shtëpitë e kujdesit për të moshuarit, dhe ata mosha 6 muajsh e lart me sistem imunitar të dobësuar.

18 2024 qershor
Vaksinimi i rimbushjes së pranverës Covid-19 përfundon më 30 qershor – kanë mbetur edhe dy javë për të vazhduar

Seritë e drekës dhe mësimit të inovuar më të shëndetshëm së bashku: Inovacion në kujdesin parandalues ​​dhe ndërhyrje të hershme për të rritur jetëgjatësinë

Një përmbledhje e sesionit Innovate Healther Together Lunch and Learn të mbajtur në maj 2024, organizuar nga Dr Febin Basheer, GP dhe Drejtues Klinik për Inovacionin Shëndetësor Perëndimor të Anglisë.

29 May 2024
Seritë e drekës dhe mësimit të inovuar më të shëndetshëm së bashku: Inovacion në kujdesin parandalues ​​dhe ndërhyrje të hershme për të rritur jetëgjatësinë

Një komunitet i ri i pionierëve të inovacionit të shëndetit dhe kujdesit fillon për të sjellë rezultate më të mira shëndetësore për Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire

Të mërkurën, më 1 maj, ne organizuam një ngjarje për të shënuar nisjen zyrtare të Bursës sonë Innovate Healthier Together, organizuar nga Kryetari i Inovacionit Shëndetësor Perëndimor të Anglisë dhe Zëvendës-Kancelari i UWE, Profesor Sir Steve West CBE. Kolegët nga i gjithë Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire u mblodhën në vendin mahnitës të ngjarjes The Mount Without në qendër të Bristolit.

10 May 2024
Një komunitet i ri i pionierëve të inovacionit të shëndetit dhe kujdesit fillon për të sjellë rezultate më të mira shëndetësore për Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire