BNSSG Së bashku më të shëndetshëm

Rinovoni drekën më të shëndetshme dhe mësoni së bashku Seritë: Anya

Të martën më 26 shkurt, programi Innovate Healther Together organizoi sesionin e dytë të drekës dhe mësimit, i cili u fokusua në mënyrën se si ne mund të kuptojmë dhe trajtojmë pabarazitë përmes inovacionit.

28 mars 2024
Rinovoni drekën më të shëndetshme dhe mësoni së bashku Seritë: Anya

Nisja e Bursës Innovate Healther Together

Të mërkurën më 1 maj, programi Innovate Healther Together (IHT) po lançon shoqërinë e tij, një hapësirë ​​ku profesionistët e shëndetit dhe kujdesit në të gjitha disiplinat kanë kohë për t'u larguar nga presionet operacionale të roleve të tyre për të menduar në mënyrë krijuese dhe për të riimagjinuar se si ne ofrojmë shëndet dhe shërbimet e kujdesit për popullsinë e Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire.

28 mars 2024
Nisja e Bursës Innovate Healther Together

Design-Thinking me Aleancën VCSE

Ekipi Innovate Healther Together u ftua të bashkohej me përfaqësuesit e Aleancës Vullnetare, Komunitare dhe Ndërmarrjeve Sociale (VCSE) të Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire për t'i mbështetur ata të mendojnë në mënyrë inovative për një ofertë bashkëpunuese për fondin Vullnetar për Shëndetin.

28 mars 2024
Design-Thinking me Aleancën VCSE

Të jetosh mirë me COPD

Programi Innovate Healther Together ka kënaqësinë të ndajë një projekt emocionues dhe inovativ për të mbështetur më mirë njerëzit me sëmundje pulmonare obstruktive kronike (COPD) në shtëpi dhe për të ndihmuar në reduktimin e shtrimeve të panevojshme në spital gjatë muajve të ngarkuar të dimrit.

29 shkurt 2024
Të jetosh mirë me COPD

Nisja e serisë së Dreka dhe Mësoni Innovate Healther Together

Në shkurt 2024, programi Innovate Healthier Together nisi të parin në serinë e tij të drekës-dhe-mësimeve mujore.

29 shkurt 2024
Nisja e serisë së Dreka dhe Mësoni Innovate Healther Together

Sesioni i Zhvillimit të Partneritetit të Lokalitetit të Bristolit të Jugut

Ekipi Innovate Healther Together u bashkua me Partneritetin e Lokalitetit të Bristol South për t'i mbështetur ata në lehtësimin e një seminari të të menduarit të dizajnit me synimin për të kuptuar sfidat me të cilat përballen komunitetet lokale dhe marrjen në konsideratë të zgjidhjeve për ato sfida.

29 shkurt 2024
Sesioni i Zhvillimit të Partneritetit të Lokalitetit të Bristolit të Jugut

Transformation Hub kompleton Programin e Zhvillimit Innovate Healther Together

Një nga objektivat kryesore të Innovate Healther Together është zhvillimi i grupit lokal të talenteve të inovacionit. Me mbështetjen e kolegëve nga Akademia Perëndimore e Anglisë, ne kemi kuruar një program tre-pjesësh të akredituar të Zhvillimit Innovate Healther Together.

30 janar 2024
Transformation Hub kompleton Programin e Zhvillimit Innovate Healther Together

Nisja e Programit Innovate Healther Together

Innovate Healther Together është një program i ri emocionues për të përshpejtuar adoptimin dhe përhapjen e inovacionit në të gjithë Sistemin tonë të Kujdesit të Integruar (ICS).

8 nëntor 2023
Nisja e Programit Innovate Healther Together