BNSSG më e shëndetshme së bashku

Qendra e karrierës

Të gjesh punën e duhur për ty

Këtu mund të gjeni informacion në lidhje me karrierën brenda kujdesit shëndetësor dhe social lokal, duke përfshirë:

  • Vendet boshe të kujdesit shëndetësor dhe shoqëror anembanë Bristolit, North Somerset dhe Gloucestershire Jugore
  • Detajet e 350 karrierave të ndryshme në shëndetësi dhe kujdesin shoqëror
  • Si të merrni mbështetje me aplikimin dhe/ose intervistën tuaj
  • Vendosja e përvojës në punë
  • Duke planifikuar udhëtimin tuaj të karrierës
  • Gjetja e veprimtarive të karrierës duke u dhënë nga organizatat lokale të kujdesit shëndetësor dhe shoqëror

Organizatat e Kujdesit Shëndetësor dhe Social anembanë Bristol North Somerset dhe South Gloucestershire janë gjithmonë në kërkim të punonjësve të rinj të mëdhenj për të mbështetur shëndetin dhe mirëqenien e komuniteteve tona lokale. Nuk të duhet gjithmonë një përvojë e mëparshme, një diplomë ose kualifikime të jashtëzakonshme për të filluar. Në shumë raste, organizata e pajtimit në punë do të sigurojë të gjithë trainimin që ju nevojitet dhe madje do të paguajë për kualifikime shtesë që mund t'ju duhen. Kjo mund të përfshijë financimin e stazhinit të nivelit 7.

Regjistrohu për të marrë buletinin mujor të Akademisë së Mësimit Gjej një punëdhënës

Zanate të mësuara

Këto janë një mënyrë e shkëlqyer për të filluar karrierën tuaj në shëndetësi dhe kujdesin shoqëror. Ata ju ofrojnë mundësinë për të fituar kualifikime të njohura ndërkombëtarisht falas (pa kredi studentore të nevojshme), për të fituar një pagë dhe për të fituar përvojë të rëndësishme.

Zanati është gjithashtu një mënyrë e shkëlqyer për të përparuar sapo të punësohesh nga një organizatë e kujdesit shëndetësor dhe shoqëror. A e dinit se tani mund të bëheni infermiere e regjistruar nëpërmjet programit të çiraktit? Së shpejti do të keni mundësi të bëni edhe një kërkesë për të mësuar doktorin.

Gati 1,000 njerëz po përfundojnë një zanat në rajonin Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire.

Zbuloni rrugë të ndryshme nxënësish duke përdorur këtë mjet Aftësi për Shëndet Mësoni më shumë rreth çirakteve nëpërmjet Institutit për Çirakt Këshilla për çiraktimet nga Qeveria Kërko një zanat lokal në GOV.UK

 

Mësoni më shumë rreth përvojave të nxënëseve dhe lexoni tregimet e tyre

Nivelet teknike (të njohura si Nivelet T)

Aktualisht po punojmë me tre kolegje lokale për të dhënë programe të nivelit T lidhur me shëndetin, duke përfshirë mbështetjen shëndetësore të nivelit T me ekipin e infermierisë për të rritur. Niveli T në Shëndetësi është bashkë-projektuar nga kolegjet lokale dhe ofruesit e kujdesit shëndetësor për të siguruar që të rinjtë të largohen me aftësitë, njohuritë dhe përvojën për të përparuar në një rrugë karriere të zgjedhjes së tyre (Infermieri, Fizioterapi, Terapi profesionale etj). Për të mësuar më shumë rreth programeve të ndryshme të nivelit T në dispozicion, ju lutemi kontaktoni kolegjin tuaj lokal.

Niveli I Shëndetit T në Kolegjin Ueston Nivelet T në Kolegjin e Qytetit të Bristolit T Nivelet në Gloucestershire Jugore dhe Stroud College Lexo më shumë informacion rreth niveleve T

Gjej një punëdhënës

Zbuloni më shumë rreth organizatave lokale të shëndetësisë dhe kujdesit dhe roleve që kanë aktualisht në ofertë.

Terapistët dhe fizioterapistët e profesionit pilot i rekrutimit

Ne jemi gjithmonë në kërkim të mënyrave për të punuar së bashku si Bristol, North Somerset, dhe South Gloucestershire Integrated Care System. Një projekt pilot që u zhvillua në pranverën e vitit 2023, provoi një metodë të re rekrutimi. University Hospitals Bristol and Weston NHS Foundation Trust, North Bristol NHS Trust, and Sirona care & health collaborated on the recruitment of newly qualified Band 5 Occupational Therapists and Physiotherapists.

Piloti pati një sukses të madh dhe faza e dytë është duke u zhvilluar. Organizatat po planifikojnë veprimtarinë tjetër të rekrutimit, planifikuar për në prill 2024. Kthehuni për të mbajtur një sy në përditësimet.

Lista e punëdhënësve lokalë të shëndetësisë dhe kujdesit shëndetësor

Trusti i NHS në Bristolin Verior Spitalet Universitare Bristol dhe Weston NHS Foundation Trust Avon dhe Wiltshire Mental Health Partnership Kujdesi sirona & shëndeti OneCare PUNË NË NHS BrisDoc Kujdesi shoqëror për të rriturit Krenar që kujdesem për Bristolin Brunelcare Besim i rëndësishëm Besimi i Shën Monikës Hyr në kujdesin tënd

Përfshihu

Nëse dëshironi të mësoni për ngjarjet e ardhshme dhe si mund t'ju mbështesim për të mësuar më shumë rreth karrierës në shëndetësi dhe kujdesin shoqëror, ju lutem na dërgo një email tek bnssg.careershub@nhs.net.

Ne punojmë ngushtë me Trustin e Princit për të mbështetur 16 deri në 30 vjeçarët për t'u bashkuar me forcën punëtore të kujdesit shëndetësor dhe shoqëror. Nëse dëshironi pak mbështetje me aplikimin tuaj, intervistën, ose kapërcimin e ndonjë vështirësie që hasni në gjetjen e punësimit pqerasë na dërgoni email me emrin tuaj, adresën e e-mailit, numrin e telefonit dhe një përshkrim të shkurtër të mbështetjes që ju kërkoni.

Ne mbështesim një numër të konsiderueshëm njerëzish për të fituar përvojë dhe mbështetje të mëtejshme çdo vit. Nëse mendoni se do të përfitonit nga mbështetja para punësimit dhe përvoja e punës, ose nëpërmjet një Traineshipi ose Akademie Të Bazuar në Sektorin e Punës ju lutemi të na kontaktoni.

Nëse jeni mbi moshën 16 vjeç dhe dëshironi të konsideroni një vendosje të përvojës së punës në një organizatë të kujdesit shëndetësor dhe shoqëror, ju lutemi plotësoni formularin tonë të aplikimit online të bashkangjitur për të regjistruar interesin tuaj. Organizata e duhur pastaj do të kontaktojë me ju.

Nëse jeni nën moshën 16 vjeç dhe dëshironi një vendosje të përvojës së punës brenda një organizate shëndetësore dhe të kujdesit, ju lutem flisni me udhëheqjen e përvojës së punës të shkollës suaj.

 

 

Procesion mjekësor i veshur me scrubs blu dhe një stethaskop dhe plotësimin e shkresave.

 

Dy mjekë profesionistë të veshur me scrubs blu, u ulën pranë njëri-tjetrit duke buzëqeshur në kamera dhe duke mbajtur në dorë sende të thurur në formë zemre.